CONCURS

  

REGULAMENT CONCURS

“Tombola de CRACIUN"

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Tombola de Craciun” (denumit in continuare„Concursul”) este Pro Video cu sediul in Str Amiral Ioan Murgescu nr 4, sector 2, Bucuresti.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 Concursul va fi operat prin intermediul S.C. PROVIDEO S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Str Antim Ivireanu, nr 146, com Gruiu, Sat Silistea Snagovului,  cod unic de inregistrare RO11277792, inregistrata la registrul comertului cu nr. J23/247/2002.(In continuare „Provideo”).

Pe perioada Concursului, Provideo va desfasura urmatoarele servicii:

1. va alege castigatorii cu ajutorul programului random.rog.

2. va contacta castigatorii pentru validarea si colectarea datelor in vederea acordarii premiilor;

3. va preda premiile castigatorilor dupa validarea si identificarea acesteia in conditiile stabilite prin Regulament;

 

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 8- 18 decembrie 2017.Concursul este organizat si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

 Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie: sa cumpere in luna decembrie 2017 orice produs de pe site-ul www.provideo.ro

 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Participantul este unic responsabil pentru orice consecinta directa sau indirecta care poate aparea ca urmare a participarii la acest concurs.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, organizatorul se obliga:

-   -sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;

-     -sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;

-    -sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Provideo.ro de pe Facebook, de pe site-ul www.provideo.ro si de pe site-urile partenere.

Participantii sunt inscrisi automat in Concurs plasand o comanda pe site-ul ProVideo.ro pana pe data de 18 decembrie 2017.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

1

Papusa Disney- Ala ca Zapada

2

Papusa Disney- Pocahontas

3

Papusa Disney -

4

Tricou Storks-pt 7-10 ani- 4 bucati

5

Carte editura LITERA- Disney Printese - 3 bucati

6

Carte editura Litera Cenusareasa

7

DVD-REGELE LEU- 10 bucati

8

DVD-REGELE LEU 2:MANDRIA LUI SIMBA - 10 bucati

9

DVD-IN SIGURANTA- 10 bucati

10

DVD-DINCOLO DE LIMITE- 10 bucati

11

DVD-EROI DE SACRIFICIU2- 10 bucati

12

DVD-DINCOLO DE LIMITE- 10 bucati

13

DVD-12 ANI DE SCLAVIE- 10 bucati

14

DVD-ARGO- 10 bucati

15

DVD-DOCTORITA PLUSICA-PRIETENIA ESTE CEL MAI BUN LEAC - 10 bucati

16

DVD-SOFIA INTAI-GATA SA DEVINA PRINTESA- 10 bucati

17

DVD-WINNIE DE PLUS - 10 bucati

 

Premiile nu se acorda in bani.

SECÅ¢IUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii vor fi desemnati cu ajutorul site-ului random,org dintre toti participantii care indeplineasc conditiile Regulamentului si vor fi anuntati pe pagina de Facebook Provideo in data de 19 decembrie 2017.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ÅžI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorii vor fi contactati telefonic sau prin email pentru verificarea intrunirii conditiilor de inscriere la concurs si premiile vor fi livrate in ziua confirmarii.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul Provideo. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe [contul de facebook].

SECTIUNEA 11. DETALII

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0318 256 024 sau pe adresa de email contact[at]provideo[.]ro