CONCURS

  

REGULAMENT CONCURS

“LUNA IUBIRII"

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”LUNA IUBIRII” (denumit in continuare„Concursul”) este Pro Video cu sediul in Str Amiral Ioan Murgescu nr 4, sector 2, Bucuresti.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 Concursul va fi operat prin intermediul S.C. PROVIDEO S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Str Antim Ivireanu, nr 146, com Gruiu, Sat Silistea Snagovului,  cod unic de inregistrare RO11277792, inregistrata la registrul comertului cu nr. J23/247/2002.(In continuare „Provideo”).

Pe perioada Concursului, Provideo va desfasura urmatoarele servicii:

1. va alege castigatorul cu ajutorul programului random.rog.

2. va contacta castigatorul pentru validarea si colectarea datelor in vederea acordarii premiului;

 

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 7-23 februarie 2018. Concursul este organizat si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

 Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa cumpere orice film pe suport DVD sau Blu-Ray din categoria dragoste sau romantic distribuit de Pro Video in magazinele specializate, marile centre comerciale si de pe www.provideo.ro. Cumparatori de pe site-ul www.provideo.ro sunt inscrisi automat in concurs. Ceilalti, trebuie sa trimita poza/dovada achizitiei pe contact@provideo.ro pana pe 23 februarie 2018, ora 17.

 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Participantul este unic responsabil pentru orice consecinta directa sau indirecta care poate aparea ca urmare a participarii la acest concurs.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, organizatorul se obliga:

-   -sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;

-     -sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;

-    -sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Provideo.ro de pe Facebook, de pe site-ul www.provideo.ro si de pe site-urile partenere.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa cumpere orice DVD din categoria dragoste sau romantic distribuit de Pro Video in magazinele specializate, marile centre comerciale si de pe www.provideo.ro. Cumparatori de pe site-ul www.provideo.ro sunt inscrisi automat in concurs. Ceilalti, trebuie sa trimita poza/dovada achizitiei pe adresa de email contact[at]provideo[.]ro pana pe 23 februarie 2018, ora 17.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Un pachet romantic la hotel RAMADA CONSTANTA.

Pachetul include:

- doua nopti de cazare cu mic dejun

- camera decorata cu petale de trandafiri, o sticla de vin si un platou de fructe

- o cina romantica in cuplu, cu un meniu special, in cadrul restaurantului

Premiul nu se acorda in bani, iar rezervarea se poate face intre 24 februarie si 31 martie 2018. 

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul site-ului random,org dintre toti participantii care indeplineasc conditiile Regulamentului si va fi anuntat pe pagina de Facebook Provideo in data de 23 februarie 2018.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorul va fi contactat telefonic sau prin email pentru verificarea intrunirii conditiilor de inscriere la concurs.

SECTIUNEA 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul Provideo. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe [contul de facebook].

SECTIUNEA 10. DETALII

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0318 256 024 sau pe adresa de email contact[at]provideo[.]ro