Despre noi

Pro Video te invita in lumea magica a filmelor! Animatii superbe, povesti de dragoste pline de romantism sau total nonconformiste, thrillere palpitante, filme clasice, comedii senzationale si aventuri fabuloase sunt gata sa satisfaca gusturile oricarui cinefil!
Pro Video este unul dintre cei mai importanti distribuitori de home video de pe piata romaneasca, fiind unici licentiati pentru produsele Warner Bros, Disney, independenti si locali in format UHD, BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.
Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ne-am mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor comercializate.

Pentru colectionarii de DVD-uri, Blu-ray si Blu-ray 3D dar si pentru publicul interesat sa achizitioneze filme la cele mai tentante oferte de pret, se anunta un an extrem de promitator, portofoliul Pro Video urmand a fi intregit de titluri care se bucura de notorietate si care au un imens potential de box office.

Dintre acestea, cu siguranta cele mai importante lansari Pro Video se numara Star Wars:Trezirea Fortei, BatmanV Superman, Suicide Squad, Midnight Special, Zootropolis, Cartea Junglei, Bunul Dinozaur, Urzeala Tronurilor-sezonul 6, Captain America: Civil War, Me before You. In pas cu ultimele tehnologii, oferim posibilitatea de a viziona filmele distribuite, in conditii excelente de imagine si sunet, gratie productiilor lansate in format Blu Ray si, mai nou, Blu-Ray 4K.