LICENTA DIFUZARE FILME

https://i.ibb.co/h27HzvF/1.png

Marele ecran ne fascineaza, ne starneste imaginatia si incantarea. In plus, experienta cinematografica este si o incurajare a activitatilor sociale si culturale.

De ce nu am combina-o cu o iesire in aer liber, in parc, la picnic, la plaja sau la o terasa, la teatrele de vara, in gradinile publice sau… la un cinema drive-in?

Cinema drive-in

Poti avea parte de o experienta inedita, alaturi de cei dragi. Filmele sunt proiectate pe un ecran de mari dimensiuni, iar sunetul, transmis pe o frecventa pe care spectatorii o vor receptiona in propriul sistem audio al masinii, tocmai pentru ca participantii sa se bucure de o experienta completa, la cel mai inalt nivel.

https://i.ibb.co/KspzbkG/rsz-2.png

Pentru vizionarea filmelor in afara domiciliului este necesara o autorizatie legala (licenta), in vederea evitarii incalcarii drepturilor de autor. Pentru difuzarea oricarui film in alte locuri decat cele destinate, proprietarii trebuie sa achizitioneze o astfel de licenta.

Pro Video va pune la dispozitie Licenta video de difuzare publica pentru cele mai recente filme lansate de noi in format DVD sau Blu-Ray, dar si pentru pelicule clasice, documentare sau animatii. Colectia noastra cuprinde peste 14000 de titluri, care pot crea ambianta perfecta pentru seri tematice, intalniri speciale pentru copii, evenimente organizate de institutii culturale, sau orice alta ocazie care include vizionarea unui film.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0757037926 sau pe email contact@provideo.ro ; catalina.moisan@provideo.ro

https://i.ibb.co/CJbG53S/nati.png