Politica de CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PRELUCRAREA DATELOR

Ultima actualizare: 21 mai 2018.

CINE ESTE RESPONSABIL DE PROCESAREA DATELOR DVS?

Responsabil pentru procesarea datelor este SC PRO VIDEO SRL . Datele de contact ale PRO VIDEO sunt urmatoarele:

- Adresa de corespondenta:  Strada Amiral Ioan Murrgescu nr 4, sector 2, Bucuresti, Romania. Cod postal 021753

- Telefon: +0318256024

- E-mail: comenzi[at]prodiveo[.]ro, contact[at]provideo[.]ro

Va informam ca incepand cu data de 25.05.2018, regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul Regulamentului se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform in Uniunea Europeana care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.

Pro Video se aliniaza acestor noi reglementari.

CE FEL DE DATE PERSONALE COLECTEAZA PRO VIDEO?

PRO VIDEO  poate colecta urmatoarele date personale ale utilizatorilor pagini web (SITE) PRO VIDEO prin intermediul formularelor corespunzatoare: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa postala, numar de telefon, data nasterii, sexul, codul numeric personal.

IN CE SCOP PROCESAM DATELE PERSONALE?

Datele personale ale persoanei interesate vor fi procesate in urmatoarele scopuri, dupa caz:

- Gestionarea si derularea cumparaturilor online. Utilizam datele personale ale clientului pentru a valida, factura, procesa si pentru a-i livra comanda, pentru a-l informa prin intermediul postei electronice in legatura cu situatia comenzii sale.

- Gestionarea si trimiterea de date privind oferte, promotiile exclusive,  ultimele noutati si informatii despre produsele si evenimentele noastre, prin intermediul adresei de e-mail

- Gestionarea serviciului de notificari in cazul in care un anumit articol este disponibil pe SITE.

- Gestionarea si emiterea documentelor doveditoare ale vanzarii:  factura aferenta vanzarii, sau document de transport.

Pro Video NU va furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii sau parteneri.

CAT TIMP PASTRAM DATELE?

PRO VIDEO  va pastra datele personale numai in timpul perioadei rezonabil necesare, tinand cont de necesitatea raspunderii la Intrebarile care se adreseaza sau a rezolvarii problemelor, realizarea de imbunatatiri, activarea serviciilor si indeplinirea tuturor cerintelor legislatiei aplicabile. Acest lucru Inseamna ca poate pastra datele personale o perioada rezonabila, inclusiv dupa ce persoana interesata nu mai utilizeaza serviciile PRO VIDEO  sau nu mai utilizeaza SITE-UL. Dupa aceasta perioada, datele personale vor fi blocate din toate sistemele PRO VIDEO

CE NE DA DREPTUL SA PROCESAM DATELE?

PRO VIDEO dispune de urmatoarele temeiuri legale pentru a putea procesa datele personale:

·         Executarea contractului

Temeiul legal al procesarii datelor personale ale persoanei interesate care sunt colectate este executarea contractului de vanzare-cumparare. In acest sens, persoana interesata este obligata sa furnizeze datele necesare pentru executarea acestuia. In cazul in care nu ne furnizeaza aceste date, nu va fi posibila efectuarea vanzarii-cumpararii.

·         Obligatiile legale

Gestionarea si emiterea facturii pentru vanzare se bazeaza pe obligatia legala a PRO VIDEO in relatia sa cu clientii.

·         Consimtamantul

In legatura cu urmatoarele scopuri, temeiul legal al procesarii datelor personale ale persoanei interesate va fi consimtamantul acesteia, in cazul In care s-au prestat:

- Gestionarea inregistrarii pe SITE

- Gestionarea trimiterii de informatii privind promotiile, ultimele noutati si evenimentele PRO VIDEO

- Raspunderea la intrebari si reclamatii ale partii interesate.

- Gestionarea serviciului de notificari de disponibilitate a articolelor pe SITE.

- Gestionarea si emiterea urmatoarelor documente doveditoare ale vanzarii: factura, document de transport

Retragerea consimtamantului privind procesarea din partea persoanei interesate nu va conditiona executarea contractului de vanzare-cumparare incheiat intre aceasta si PRO VIDEO.

CAROR DESTINATARI LE PUTEM COMUNICA DATELE?

Pro Video NU va furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii sau parteneri cu exceptia administratiilor si organismelor publice, in cazul In care acestea le solicita, in conformitate cu normele fiscale, de protectie a muncii, de siguranta sociala sau cu oricare alte reglementari aplicabile.

CUM PROTEJEAZA PRO VIDEO DATELE PERSONALE?

SITE-ul utilizeaza tehnici de securitate a informatiei, precum firewall-uri, proceduri de control al accesului si mecanisme criptografice, toate acestea cu obiectivul de a evita accesul neautorizat la date si pentru a garanta confidentialitate acestora. Cu acest obiectiv, utilizatorul accepta ca PRO VIDEO sa obtina date in scopul autentificarii corespunzatoare pentru controalele de acces.

De asemenea, orice tranzactie realizata prin intermediul SITE-ULUI se efectueaza prin intermediul unor sisteme de plata sigure. Datele confidentiale de plata sunt transmise direct si in mod criptat (SSL) entitatii corespunzatoare.

PRO VIDEO  declara ca a adoptat toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a garanta siguranta si integritatea datelor cu caracter personal pe care le proceseaza, precum si pentru a evita pierderea, modificarea si/sau accesarea acestora de catre terti neautorizati. 

CARE SUNT DREPTURILE LEGATE DE DATELE PERSONALE?

Va corespund urmatoarele drepturi care pot fi exercitate prin intermediul adresei de e-mail comenzi[at]prodiveo[.]ro sau contact[at]provideo[.]ro

Dreptul de acces: Aveti dreptul sa obtineti confirmarea in legatura cu procesarea sau nu a datelor personale care va privesc de catre PRO VIDEO, precum si sa accesati datele personale pe care le detine PRO VIDEO In legatura cu dvs.

Dreptul la rectificare: Aveti dreptul sa solicitati ca PRO VIDEO  sa rectifice datele personale atunci cand sunt inexacte sau sa se completeze in cazul in care sunt incomplete. Daca sunteti inregistrat(a) pe SITE-UL noastru, poate fi mai simplu sa le corectati direct dvs. prin intermediul modificarii profilului.

Dreptul la eliminarea datelor/dreptul la stergerea acestora din baza de date: Ne puteti solicita ca datele personale sa fie sterse atunci cand, intre altele, datele nu mai sunt necesare in scopurile in care au fost colectate.

Dreptul la limitare: Aveti dreptul sa solicitati limitarea procesarii datelor, caz in care le vom pastra numai pentru exercitarea sau raspunderea la reclamatii.

Dreptul la portabilitate: Aveti dreptul sa primiti datele personale in format structurat, de uz obisnuit si cu citire mecanica, si de a le transmite altui responsabil, atunci cand procesarea se bazeaza pe consimtamant sau pe un contract, si se efectueaza prin mijloace automatizate. Pro Video, insa, NU va furniza datele cu caracter personal altor companii sau parteneri.

Dreptul la opozitie:  Va puteti opune ca datele personale sa faca obiectul unei procesari bazate pe interesul public sau legitim urmarit de PRO VIDEO inclusiv in legatura cu elaborarea de profiluri. In acest caz, PRO VIDEO nu va mai procesa datele, cu exceptia cazului in care exista motive legitime imperioase, se depun reclamatii sau se raspunde la reclamatii.

Dreptul de a depune o reclamatie: Aveti dreptul de a depune o reclamatie la Agentia Romana de Protectie a Datelor.

Pentru procesarea cererii, va putem solicita identificarea prin prezentarea unui act de identitate.

Prin citirea Regulametului  ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 679/2016/UE pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Amiral Ioan Murgescu nr 4, Bucuresti, Romania, in atentia S.C. Pro Video SRL., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului www.provideo.ro este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentul nr. 679/2016. Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform RGPD, va puteti adresa Pro Video la adresa de email: contact[at]provideo[.]ro .