Politica de retur

1.Returul produselor

  • Puteti schimba in termen de 15 de zile orice produs care prezinta defecte din fabricatie, sau pentru care se constata o lipsa de conformitate.
  • Schimbul se poate face doar in baza facturii fiscale emise.
  • Produsul trebuie returnat in ambalajul original si in conditiile in care nu a suferit deteriorari ulterioare achizitiei.
  • conform OUG 34/2014

2.Inlocuirea si returnarea banilor

  • Produsul care prezinta defecte din fabricatie, sau la care se constata o lipsa de conformitate va fi inlocuit cu unul similar.
  • Returnarea banilor se poate face doar in conditiile in care niciuna dintre variantela mentionata la punctual anterior nu este posibila.

* Pentru produsele care intra sub incidenta drepturilor de proprietate intelectuala (CD-uri, DVD-uri, Blu-Ray-uri) nu se accepta returul din motive de continut sau calitate.
* Produsele achizitionate in cadrul unor promotii sau oferte speciale pot fi returnate in conditiile prezentei politici doar in perioada de valabilitate a respectivelor promotii sau oferte speciale.

Politica noastra de retur face parte, si trebuie sa fie citit impreuna cu Termenii si Conditiile noastre de vanzare. Ne rezervam dreptul de a modifica Politica de retur in orice moment. Este important sa verificati intotdeauna comanda sau articolele primite. in cazul in care sesizati probleme, atunci acestea trebuie sa fie raportate la noi imediat. Scopul nostru este de a oferi cea mai buna solutie cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru va rugam sa ne contactati prin telefon sau email. Va rugam sa furnizati detalii cu privire la eroare si in cazul in care este posibil sa atasati imagini la mesajul dvs.