LIVRARE RAPIDA ORIUNDE IN TARA
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 100 LEI
CEA MAI VARIATA GAMA DE FILME

LOADING IMAGES
Colectie 3 filme- Good German & Perfect Storm & Three Kings

Colectie 3 filme- Good German & Perfect Storm & Three Kings

Misterele Berlinului / The Good German:
In drama Misterele Berlinului/ The Good German, ajuns la Coferinta de Pace de la Postdam, unde liderii Aliati se vor intalni ca sa hotarasca soarta Germaniei infrante si a Europei proaspat eliberate, corespondentul de razboi Jake Geismer (George Clooney) este pregatit sa preia toata informatia. Jake nu viziteaza pentru prima oara Berlinul. In urma cu cativa ani el a coordonat biroul de stiri din acesta regiune. Tot aici a trait si o poveste de dragoste. Pe masura ce inainteaza in orasul devastat pe drumul de la aeroport la hotelul din zona americana toate acestea insa par sa se fi petrecut acum o vesnicie in drama Misterele Berlinului/ The Good German.

O furtuna perfecta / A Perfect Storm:
Pentru fiecare nivel al unei furtuni, geamatul vantului e diferit. Pentru o furtuna de nivelul 12, vantul nu mai geme, ci urla infiorator. E sunetul pe care nimeni nu vrea sa-l auda, iar cei care l-au auzit nu-l vor uita niciodata. In ziua de Holloween a anului 1991 s-a auzit un astfel de urlet. A existat o astfel de furtuna.
Timp de secole, orasul Gloucester din Massachusetts a fost unul din porturile importante din Atlanticul de Nord. The Perfect Storm e prezentarea dramatica a unor evenimente care au avut loc in aceasta regiune, in octombrie 1991.

Regii desertului / Three Kings:
In filmul Regii desertului / Three Kings, razboiul din Golf este pe cale sa se sfarseasca. Trei ofiteri americani (George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube) se bucura de victorie, dar isi pun problema unitatilor cat timp Saddam este inca la putere. Ei gasesc o harta cu ascunzatoarea unei cantitati importante de aur si se decid sa porneasca in cautarea comorii. Nu rata Regii desertului / Three Kings, o comedie plina de adrenalina care te va binedispune!

Citeste mai mult

39.9 Lei
Stoc limitat

DETALII DESPRE FILM

  • Data lansare: 2021-10-06
  • DETALII TEHNICE

  • Sub-Dub: RO-EN
  • Imagine:
  • Disc: 3
  • Greutate: 200 gr
  • Suport: dvd
  • 0 comentarii

    Adauga un comentariu Anuleaza