LIVRARE RAPIDA ORIUNDE IN TARA
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 100 LEI
CEA MAI VARIATA GAMA DE FILME
PROMOTIE

LOADING IMAGES
Cosmar pe Strada Ulmilor

Cosmar pe Strada Ulmilor

Nancy are un cosmar teribil legat de o figura inspaimantatoare care ii va patrunde in viata. Figura este cea a lui Freddy Krugger si a facut cariera cu ajutorul celebrelor degete lungi, sub forma de cutite, de la mana dreapta.

Nancy descopera curand ca si prietenii ei au cosmaruri asemanatoare, cu acelasi personaj. Cand unii dintre cunoscuti incep sa moara, Nancy crede ca singura cale de supravietuire este sa stea treaza. Secretul identitatii ucigasului de copii de pe strada Ulmilor devine prioritatea lui Nancy.

In anii 80, un psihopat numit Freddy Krueger a omorat cativa copii cu ajutorul unei manusi prevazute cu lame ascutite pe post de degete. Arestat si eliberat din lipsa de probe, el devine victima razbunarii parintiilor copiilor ucisi si moare ars, in beciul unde lucra. La ani dupa moartea sa, adolescentii Nancy, Tina, Rod si Glen, ai caror parinti au fost responsabili de moartea lui Krueger, trec prin cosmaruri terifiante in care apare un om ars, imbracat ciudat, purtand o manusa cu lame ascutite. Fantoma lui Freddy Krueger ii vaneaza unul cate unul, iar Nancy isi da seama ca trebuie sa ramana treji si isi avertizeaza si prietenii. Nancy stie ca trebuie sa gaseasca o cale de a-l opri pe Krueger sau nu va mai dormi niciodata.

Citeste mai mult

39.9 Lei19.95 Lei
Produs indisponibil

DETALII TEHNICE

  • Imagine:
  • Disc: 1
  • Suport: dvd
  • 0 comentarii

    Adauga un comentariu Anuleaza