LIVRARE RAPIDA ORIUNDE IN TARA
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 100 LEI
CEA MAI VARIATA GAMA DE FILME

LOADING IMAGES

Dragoste cu preaviz

Milionarul George Wade (HUGH GRANT) are nevoie de un nou Sef al Oficiului Juridic. Charismatica “fata publica ”a Wade Corporation, una dintre cele mai dezvoltate firme din New York, George are prostul obicei de a angaja atractive femei avocat, cu trecuturi dubioase si a se culca cu ele, pana cand acestea fac greseli atat de mari incat sunt date afara de fratele sau Howard (DAVID HAIG), creierul afacerii.

Cand Howard ii cere sa angajeze un avocat de la Ivy League, sau sa isi vanda actiunile, George da situatiei o intorsatura neasteptata, cand o discutie pasionata cu avocatul pe probleme de mediu, Lucy Kelson (SANDRA BULLOCK) se transforma intr-un interviu de angajare.

Un stralucit avocat de la Harvard, cu o minte strategica si constiinta sociala, Lucy nu are de gand sa lucreze pentru Wade Corporation – de fapt ea incearca sa-l opreasca pe George si compania sa sa demoleze centrul cartierului ei, pentru a construi alte cladiri. Cand George ii promite lui Lucy ca va incerca sa protejeze centrul cartierului, ea accepta slujba.

Pe masura ce lunile trec, Lucy se descurca de minune cu noile atributii de la Wade, in ciuda noptilor nedormite si a ulcerului ce incepe sa se instaleze.

Nu slujba o doboara, ci George. Fabulos de iresponsabil si categoric absorbit de sine, el o trateaza mai mult ca pe o asistenta personala decat ca pe Seful Oficiului Juridic - cu greu isi poate alege o cravata fara ajutorul ei.

Dupa luni de primit telefoane la ore tarzii pentru a-l sfatui in toate - de la alegerea hainelor, la meciul de tenis si actele pentru divort, o Lucy exasperata ii da lui George un preaviz de doua saptamani.

Dar George refuza cu incapatanare sa ii dea drumul din contractul de fier, care face sa fie imposibil ca oricine altcineva sa o angajeze. In final accepta sa o lase sa plece - cu conditia ca Lucy sa-si gaseasca o inlocuitoare ultra-capabila. Aici intra in scena June Carter (ALICIA WITT), o avocata ambitioasa, tanara si cu putina experienta, dar cu un ochi foarte atent pentru George. Inainte ca Lucy sa-i aranjeze o intalnire cu George, acesta ii si ofera postul.

Spre deosebire de Lucy, care avea grija ca firma Wade Corporation sa-si foloseasca resursele numai pentru cauze ce meritau, June e o oportunista care-l face pe George sa se simta bine cu averea lui, cu puterea si superficialitatea lui. Ea nu considera ca a te intalni cu seful e un conflict de interese.

Intre timp, liberata de solicitarile de 24 de ore 7 zile din 7 ale firmei Wade Corporation, Lucy isi indreapta atentia spre munca depusa si nefericita, isi reconsidera viata dupa George. Cand o vede pe June ca Sefa a Oficiului Juridic, ea realizeaza ca adevaratele ei sentimente pentru George au depasit limita profesionalului, ajungand la personal. Poate ca aceasta a inlocuit-o prea bine.

In acelasi timp, George realizeaza pierderea incalculabila a unui confident, a unui consultant, a unui sprijin care scotea la iveala tot ce era mai bun in el. Pentru amandoi e oare prea tarziu sa spuna “Te iubesc”?

Castle Rock Entertainment, in asociere cu Village Raod Show Pictures si NPV Entertainment, prezinta o productie Fortis Films, ”Dragoste cu preaviz”, o comedie contemporana romantica, scrisa si regizata de MARC LAWRENCE (Miss Congeniality), cu SANDRA BULLOCK (Miss Congeniality), HUGH GRANT (About A Boy), ALICIA WITT (Playing Mona Lisa), DANA IVEY (Orange Country), ROBERT KLEIN (One Fine Day), HEATHER BURNS (Miss Congeniality), DAVID HAIG (Four Weddings And A Funeral) si DORIAN MISSICK (3D).

Filmul este produs de Sandra Bullok.

MARY McLEAN (Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood) si BRUCE BERMAN (Miss Congeniality) sunt producatori. LASZLO KOVAC , A.S.C. (Miss Congeniality) este directorul de imagine; SUSAN E. MORSE e editorul (Hannah and Her Sisters), PETER LARKIN e designerul decorurilor (Miss Congeniality), JOHN POWELL (Forces of Nature) este compozitorul, iar GARRY JONES este designerul costumelor (Divine Secrets of Ya-Ya Sisterhood).

“Dragoste cu preaviz” este distribuit international de Warner Bros. Pictures, o companie AOL Time Warner, iar in anumite teritorii, de catre Village Roadshow Pictures

Castle Rock Entertainment e o companie AOL Time Warner.

Citeste mai mult

14.99 Lei
In Stoc

DETALII DESPRE FILM

  • REGIZOR: Marc Lawrence
  • ACTORI: Alicia Witt, Hugh Grant, Sandra Bullock
  • Titlu original: Two Weeks Notice
  • STUDIO: Warner
  • Data lansare: 2005-01-07
  • GEN: Comedie, Romantic
  • An: 2002
  • Rating: A.G.
  • DETALII TEHNICE

  • Sub-Dub: RO-EN
  • Imagine: 16x9
  • Durata minute: 90
  • Disc: 1
  • Sunet: 5.1
  • Greutate:
  • Suport: dvd
  • 0 comentarii

    Adauga un comentariu Anuleaza

    trailer