LIVRARE RAPIDA ORIUNDE IN TARA
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 100 LEI
CEA MAI VARIATA GAMA DE FILME

LOADING IMAGES

Fie copilul binecuvantat

Presimtirile rele si ideile despre lupta dintre bine si rau nu-si au locul in universul practic si bine organizat al lui Maggie O'Connor (Kim Basinger). Viata ei se concentreaza asupra slujbei de asistenta medicala la un mare spital din New York - aceasta pana cand rebela sa sora mai mica, Jenna (Angela Bettis), apare pe neasteptate la usa ei intr-un ajun ploios de Craciun si ii pune in brate un nou-nascut autist, o fetita pe nume Cody (Holliston Coleman).

Cody cucereste imediat inima lui Maggie si devine fiica pe care si-a dorit-o dintotdeauna. Insa sase ani mai tarziu Jenna reapare brusc in viata ei si, impreuna cu misteriosul sau sot, Eric Stark (Rufus Sewell), o rapeste pe Cody. In pofida faptului ca Maggie nu are drepturi legale asupra lui Cody, agentul FBI John Travis (Jimmy Smits), expert in omucideri rituale si delicte pe baza oculta, decide sa ii sustina cauza cand isi da seama ca fetita are aceeasi data de nastere cu alti sapte copii disparuti recent.

Dupa cum se va dovedi curand, Cody este mai mult decat “deosebita". Ea da dovada unor capacitati extraordinare pe care puterile raului asteapta sa le controleze de secole, iar rapirea ei va provoca o confruntare intre combatantii binelui si ai raului careia nu i se poate pune capat decat prin puterea unei fetite si a iubirii pe care ea o inspira acelora pe care ii atinge.

Citeste mai mult

19.9 Lei
Stoc limitat

DETALII TEHNICE

  • Sub-Dub: RO-EN
  • Imagine:
  • Suport: dvd
  • 0 comentarii

    Adauga un comentariu Anuleaza