LIVRARE RAPIDA ORIUNDE IN TARA
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 100 LEI
CEA MAI VARIATA GAMA DE FILME

LOADING IMAGES
MASINARII INFERNALE

MASINARII INFERNALE

La mii de ani dupa ce civilizatia a fost distrusa de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, si si-a dezvoltat un nou mod de a trai. Acum, orase gigantice mobile cutreiera Pamantul, praduind nemilos oraselele mai mici pe tractiune.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din patura de jos a marelui oras pe tractiune, Londra, se vede nevoit sa lupte pentru propria supravietuire dupa ce da peste o fugara extrem de periculoasa - Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atat de diferiti, incat drumurile lor nu ar fi trebuit sa se incruciseze niciodata, formeaza o alianta imposibila care va schimba viitorul omenirii.

Masinarii infernale e o noua aventura de proportii epice, regizata de Christian Rivers (King Kong), realizator de efecte vizuale laureat cu Oscar. Lui i se alatura cineastii triplu laureati cu Oscar pentru trilogiile The Hobbit si The Lord of the Rings, Peter Jackson, Fran Walsh si Philippa Boyens, care au scris scenariul. Filmul este o adaptare dupa seria de carti scrisa de Philip Reeve.

Citeste mai mult

49.99 Lei
Stoc limitat

0 comentarii

Adauga un comentariu Anuleaza