LIVRARE RAPIDA ORIUNDE IN TARA
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 100 LEI
CEA MAI VARIATA GAMA DE FILME

LOADING IMAGES
Vrei sa te insori cu mine?

Vrei sa te insori cu mine?

Cand Margaret, un important editor de carte din New York risca sa fie repatriata in Canada sa natala, obisnuita sa gandeasca rapid declara ca este de fapt logodita cu asistentul ei, Andrew, care nu banuieste nimic si pe care il chinuie de mai multi ani. El este de acord sa ii faca jocul, dar impune cateva conditii proprii. Surprinzatorul cuplu se indreapta catre Alaska, pentru a cunoaste capricioasa familie a lui Andrew, iar tanara femeie care la oras detinea intotdeauna controlul se trezeste prinsa intr-un sir de situatii comice tipice, ca de \"peste pe uscat\". Pregatind o nunta neasteptata si urmariti de un ofiter al Biroului de Imigrare, Margaret si Andrew accepta fara prea multa tragere de inima sa respecte acest plan, in ciuda consecintelor sale.

Din distributia acestei comedii de vara mai fac parte: Malin Akerman (\"27 Dresses\") in rolul lui Gertrude, tanara femeie plina de viata pe care Andrew a lasat-o in urma lui; castigatorul Premiului Tony Denis O\'Hare (\"Baby Mama\", \"Michael Clayton\") in rolul unui ofiter hotarat al Biroului de Imigrare, si Oscar Nunez (\"The Office\"), in rolul unui dansator exotic lipsit de orice exotism.

Anne Fletcher (\"Step Up\", \"27 Dresses\") regizeaza acest film dupa un scenariu original de Peter Chiarelli. David Hoberman si Todd Lieberman de la Mandeville Films (\"Beverly Hills Chihuahua,\" \"Traitor\") sunt producatorii. Producatorii executivi sunt Alex Kurtzman, Roberto Orci, Mary McLaglen si Sandra Bullock. Oliver Stapleton (\"The Cider House Rules,\" \"The Waterhorse: Legend of the Deep\") este director de imagine. Nelson Coates (\"Runaway Jury,\" \"Antwone Fisher\") este designer de productie, iar Catherine Marie Thomas (\"27 Dresses,\" \"A Prairie Home Companion\") - designer de costume.

Citeste mai mult

29.9 Lei
Stoc limitat

0 comentarii

Adauga un comentariu Anuleaza